ERÄTOVERI

TYRVÄÄN METSÄNPOJAT – VAMMALAN NUOTIOSISKOT

Etusivu

FRAMIL 2018 - NÄE ITSESI UUDESSA VALOSSA

Porissa järjestetään ennennäkemätön partion suurtapahtuma 8.–10.6.2018, jonne odotetaan osallistuvan n. 5000 partiolaista.

 

Ohjelma

Framilla kaikki osallistujat kokevat partio-ohjelmaa maalla, merellä ja ilmassa. Viikonlopun aikana osallistutaan kolmeen ohjelmaslottiin.

Maaohjelmassa on luvassa ainakin savusukellusta Kirjurinluodolla ja Amazing Race Suomen parhaaksi kauppakeskukseksi valitun Puuvillan ympäristössä. Meriohjelmassa päästään rosvoilemaan ja merimerkkiretkelle. Hurjapäisimmät rakastuvat ilmaohjelmaan: miltä kuulostaa esimerkiksi kisailu itse rakennetulla lennokilla tai suuri lento-onnettomuusharjoitus?

Viikonlopun ohjelmassa on huomioitu partion ikäkausien eli 7–22-vuotiaiden lisäksi myös aikuiset, perhepartiolaiset ja erityistä tukea tarvitsevat sisupartiolaiset. 

Lisätietoa saat www.framil2018.fi

 

Tapahtuman hinta

Osallistumismaksu Framille on enintään 65 e / osallistuja. Erillistä päivämaksua tai päiväosallistumisen mahdollisuutta ei ole. Hinta pitää sisällään ohjelman, majoituksen puolijoukkueteltoissa Kirjurinluodolla ja ruokailut. Tämän lisäksi tulee matkakulut, joista lippukunta tiedottaa myöhemmin.

 

Ilmoittautuminen

Framil 2018 -tapahtumaan ilmoittaudutaan Kuksa-jäsenrekisterissä 28.3.2018 asti, ei jälki-ilmoittautumista. Ilmoittautuminen on tuolloin auki sekä partiolaisille että ei-partiolaisille. Linkki: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=18925

 

Lisätiedot

Vammalan Nuotiosiskot                       Tyrvään Metsänpojat

Hanna Ristimäki                                   Heidi Syrjälä

050-3400977                                          040-7781496

hristima<at>gmail.com                             heidijohanna.syrjala<at>gmail.com

 

TyMe ja VaNu Facebookissa